ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Eero Kilpeläinen Jokerien maalille

LIIGA / Uutinen
Viimeiset viisi kautta Ässien veräjää SM-liigassa vartioinut Eero Kilpeläinen siirtyy Jokereihin. Helsinkiläisjoukkueen uuden ykkösvahdin sopimus kahden vuoden mittainen.

Ässissä vajaat 200 SM-liigaottelua kausilla 2006–2011 torjunut Eero Kilpeläinen tukkii jatkossa Jokerien maalin suuta. Helsinkiläisseuran toimitusjohtaja Jarmo Kekäläisellä on kovat odotukset 25-vuotiaan maalivahdin suhteen.

– Luotamme maalivahtipelaamisessa tasaisuuteen, urheilullisuuteen ja määrätietoisuuteen. Kilpeläinen on tehnyt nousujohteisesti töitä ja hän haluaa urallaan pitkälle, toteaa Kekäläinen Jokerien verkkosivuilla.

Urallaan myös Pohjois-Amerikan juniorisarja OHL:ssä Peterborough Petesin ja Mestiksessä sekä Hermeksen että LeKin riveissä kiekkoja koppaillut Kilpeläinen merkkautti kuluvalla liigakaudella 2010–2011 tilastoihinsa 53 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 93,3. Kevään kuudessa pudotuspelissä Ässien maalilla seissyt Kilpeläinen torjui kiekot 93,6 prosentin varmuudella.

– Kotityöt on mielestämme tehty niin hyvin kuin mahdollista, että saisimme tänne parhaan mahdollisen vaihtoehdon Jokereiden ykkösvahdiksi, Kekäläinen kommentoi heittäen samalla "pallon" Kilpeläisen suuntaan tulevalle SM-liigakaudelle 2011–2012.


Eero Kilpeläinen tukkii jatkossa jokerimaalin suuta.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle