Eeli Tolvanen lähtee Jokereista − suuntaa Nashvilleen keskiviikkona

NHL / Uutinen
Tolvanen oli yksi Jokereiden näkyvimmistä pelaajista.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jokereissa pelannut Eeli Tolvanen siirtyy NHL:ään Nashville Predatorsin organisaatioon. Hyökkääjä lentää Nashvilleen keskiviikkona.

Jokereiden kausi päättyi viime lauantaina, kun Moskovan TsSKA passitti joukkueen kesälomalle voitoin 4−2. KHL-kauden päättymisen myötä Eeli Tolvasen ja Jokereiden välinen sopimus loppukauden osalta on purettu ja suomalaishyökkääjä vapautuu hänet viime kesänä varanneen Nashville Predatorsin käyttöön.

Predatorsin kanssa 18-vuotias Tolvanen on tehnyt kolmivuotisen tulokassopimuksen, ja hän matkustaa Nashvilleen jo keskiviikkona. Läntistä konferenssia johtavan Predatorsin kokoonpanossa Tolvanen voi olla aikaisintaan torstain ja perjantain välisenä yönä pelattavassa ottelussa San Jose Sharksia vastaan.

Jokereissa Tolvanen pelasi tällä kaudella 49 runkosarjaottelua tehopistein 19+17. Hän rikkoi kauden aikana Jevgeni Kuznetsovin KHL:n 18-vuotiaiden piste-ennätyksen. Pudotuspeleissä Tolvanen teki kuusi maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä 11 ottelussa.

− Homma lähti heti alusta asti rullaamaan hyvin. Saimme joukkueena ja itsekin pelin kulkemaan. Oli aika helppo hypätä mukaan, ja tämä on ollut paras joukkue, jossa olen koskaan ollut mukana, Tolvanen kertoi Jokereiden verkkosivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle