TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

ECHL:ssä palkittu kanadalaishyökkääjä Lukkoon

LIIGA / Uutinen
Päävalmentaja Virran mukaan Danforthista on saatu vahvat raportit.
Kuva © Antti Tyni
Rauman Lukko on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen ECHL:ssä päättyneellä kaudella tehokkaasti esiintyneen Justin Danforthin kanssa.

Justin Danforth kiekkoili päättyneellä kaudella pääosan kaudesta ECHL-joukkue Cincinnati Cyclonesissa, mutta pelasi kauden aikana myös 15 AHL-ottelua Rochester Americansissa, jossa tehtaili tehot 2+3. 

ECHL:ssä 25-vuotias Danforth iski 44 ottelussa tehot 28+31 ja hänet palkittiin sarjan vuoden tulokkaana. Hyökkääjä valittiin myös sekä tulokkaiden tähdistökentälliseen että koko sarjan kakkostähdistöön.

Danforth pelasi ennen ECHL:ään siirtymistään NCAA-yliopistosarjassa Sacred Heart Universityn joukkueessa neljän kauden ajan.

− Kyseessä on kokonaisvaltainen pelaaja, joka on aiemmin pelaamillaan sarjatasoilla pystynyt tekemään tulosta. Olemme saaneet hänestä vahvat raportit ja hyvät suosittelut. Hän on nuori pelaaja, jolla on kaikki mahdollisuudet nousta oikeissa ympyröissä ja ahkeralla arjen työllä tuloksentekoyksikköön, Lukon päävalmentaja Pekka Virta kertoi.

− Pelaaja oli halukas tulemaan Eurooppaan. Sen sijaan, että hän olisi pysynyt Pohjois-Amerikassa ja taistellut paikasta AHL:ssa, hän pääsee nyt hakemaan läpimurtoa Liigassa. Se vaatii hyvää yhteistyötä, jossa sekä meidän että pelaajan pitää onnistua.

» Lähetä palautetta toimitukselle