TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Eberle, Letang ja Johnson tähdistöotteluun

NHL / Uutinen
Edmonton Oilersin hyökkääjä Jordan Eberle, Pittsburgh Penguinsin puolustaja Kris Letang ja Minnesota Wildin tulokashyökkääjä Nick Johnson on valittu tammikuun viimeisenä viikonloppuna pelattavaan tähdistöotteluun.

Letang nähdään Allstar-ottelussa.

Jordan Eberle ja Kris Letang korvaavat tapahtumasta loukkaantumisten vuoksi pois jääneet Mikko Koivun ja Dustin Byfuglienin. Nick Johnson puolestaan korvaa niinikään sairastuvalla olevan Ryan Nugent-Hopkinsin.

Eberle on tällä hetkellä Edmonton Oilersin pörssikärki tehtyään 44 ottelussa tehot 17+27=44. Oilersin vuoden 2008 ykkösvaraukselle tähdistöottelu on uran ensimmäinen.

Letang puolestaan osallistuu uransa neljänteen tähdistöotteluun. Hän oli mukana vuosina 2008 ja 2009 tulokkaiden tähdistöpelissä, joista toinen pelattiin Sophomores vs Rookies-menetelmällä.

Ensimmäisen miesten tähdistöottelunsa Letang pelasi vuonna 2011. Letang on saalistanut kuluvalla kaudella 25 ottelussa tehot 5+18=23.

Tulokaskauttaan Wild-miehistössä pelaava Johnson on tehnyt 44 ottelussa tehot 6+10=16. Johnson aloitti kauden Pittsburgh Penguinsissa, mutta siirtyi Minnesotaan syyskuussa waivers-listan kautta.

» Lähetä palautetta toimitukselle