TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Eaves ja Niemi jatkavat Jokereissa

LIIGA / Uutinen
Ben Eaves on solminut Jokereiden kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Myös Antti-Jussi Niemi jatkaa narripaidoissa.

Jokereiden amerikkalaishyökkääjä Ben Eaves on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen. 29-vuotias keskushyökkääjän ja laitahyökkääjän paikoilla viihtyvä Eaves on ollut Jokereiden tärkeimpiä pelaajia tämän ja viime kauden aikana.

– Eaves on yksi SM-liigan monipuolisimpia ja luotettavimpia kahden suunnan pelaajia. Hän pääsee pelissään aina korkealle tasolle, eikä ota koskaan oikopolkuja, vaan antaa aina kaikkensa joukkueelle. Hän tuo todella paljon osaamista ja sydäntä tähän ryhmään, kehuu Jokereiden liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen seuran verkkosivuilla.

Kaksi vuotta sitten sitkeän polvivamman takia Eavesin ura näytti päättyvän, mutta tällä hetkellä amerikkalaishyökkääjä on täydessä iskussa.

– Kaksi vuotta sitten olin video- ja fysiikkavalmentaja AHL:ssä. Matkani jääkiekkoilijana on ollut aika hullu, mutta nautin jälleen joka päivä siitä, että pääsen hallille harjoittelemaan ja pelaamaan. Nyt saan jatkaa tätä seuraavan kahden vuoden ajan Jokereissa, enkä voisi pyytää enempää, Eaves sanoo.

Eaves on tällä kaudella tehnyt 33 ottelussa 24 (8+16) tehopistettä.

Eavesin lisäksi Jokereissa jatkaa 34-vuotias puolustaja Antti-Jussi Niemi. Tällä kaudella 42 ottelussa narripaitoja edustanut Niemi solmi Eavesin tapaan kahden vuoden jatkosopimuksen. Joukkueen varakapteenina toimiva Niemi siirtyi Jokereihin kaudeksi 2009–2010.

Niemi on urallaan voittanut Suomen mestaruuden kaudella 1996–1997. Uran aikana puolustajan palkintokaappiin on kertynyt myös olympiahopea, kolme MM-kisojen hopeaa ja kaksi MM-pronssimitalia.


Eaves nähdään Jokereiden paidassa myös kahdella seuraavalla kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle