Ducks vahvistuu Tomas Fleischmannilla

NHL / Uutinen
Tomas Fleischmannin katseet kääntyy kohti länsirannikkoa.
Kuva © Getty Images
Anaheim Ducks on hankkinut tšekkihyökkääjä Tomas Fleischmannin Florida Panthersilta. Vaihdossa Panthers saa varasvuoron ja konkarihyökkääjä Dany Heatleyn.

Anaheim Ducks vahvistaa hyökkäyskalustoaan Tomas Fleischmannilla, 30, joka siirtyy joukkueeseen Florida Panthersista. Vaihdossa Kaliforniasta Floridaan siirtyy kolmannen kierroksen varausvuoro tulevalle kesälle ja AHL:n puolelle ajautunut konkari Dany Heatley.

Kymmenennettä kauttaan NHL:ssä pelaava tšekkihyökkääjä Fleischmann on tällä kaudella iskenyt 21 tehopistettä 52 ottelussa Panthersin nutussa. Koko NHL-urallaan hänelle on kertynyt 304 tehopistettä 567 ottelussa. 

Kyseessä on Detroit Red Wingsin toisen kierroksen varaus kesältä 2002, mutta NHL:n puolella ei Fleischmann ikinä ole Red Wingsiä edustanut. Ensimmäiset NHL-kautensa tšekki vietti Washington Capitalsissa, kunnes siirtyi kesken kauden Colorado Avalancheen loppuvuodesta 2010.

Seuraavaksi kaudeksi, 2011-12, Fleischmann siirtyi vapaana agenttina Panthersiin. Parhaalla kaudellaan Fleischmann on koonnut 61 tehopistettä Panthersissa. Uransa parhaassa pistetahdissa Fleischmann oli Avalanchessa, kunnes kausi katkesi aikaisin veritulpan vuoksi.

Fleischmannin sopimus päättyy tulevana kesänä. Hän on edustanut Tšekkiä kahdesti MM-kisoissa ja kerran olympiakaukaloissa.

Panthersin organisaatioon kaupassa siirtyneen Heatleyn ura on laskusuunnassa. Tällä kaudella hän ehti edustaa Ducksia kuudessa ottelussa, kunnes hänet pudotettiin AHL:n puolelle. Koko NHL-urallaan 34-vuotias Heatley on kuitenkin iskenyt 791 tehopistettä 869 ottelussa.

Heatley on voittanut urallaan kahdesti MM-kultaa ja kertaalleen sekä olympiakultaa että World Cupin. Urallaan myös Atlanta Thrashersia, Ottawa Senatorsia, San Jose Sharksia ja Minnesota Wildia edustanut kanadalainen on tehnyt kahdesti yli sata tehopistettä runkosarjassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle