Ducks riehui siirtomarkkinoilla

NHL / Uutinen
Läntisen konferenssin kärjessä keikkuva Anaheim Ducks vietti vilkasta päivää siirtorintamalla. Joukkue hankki riveihinsä kovanyrkkisen hyökkääjän George Parrosin Coloradosta. Venäläishyökkääjä Stanislav Tshistov matkaa Bostoniin, ja Todd Fedoruk Philadelphiaan. Kaupoissa liikkui pelaajien lisäksi myös varausvuoroja.

26-vuotiaasta George Parrosista Anaheim antoi vaihdossa Coloradolle 2. kierroksen varausvuoron ensi kesän draftissa. Anaheim sai myös oikeuden halutessaan vaihtaa oman kolmannen kierroksen varauksensa Coloradon kolmannen kierroksen varaukseen, jos Ducksit sijoittuvat runkosarjassa paremmin kuin Avalanche. Parros on edustanut NHL-urallaan Coloradon lisäksi myös Los Angeles Kingsiä. Todd Fedoruk, 27, palaa Philadelphian riveihin. Anaheim kuittaa Fedorukista vaihdossa 4. kierroksen varauksen ensi kesän draftissa. Kookas Fedoruk on alunperin Philadelphian varaus vuodelta 1997.

Venäläistaituri Stanislav Tshistovin, 23, tie vie Bostoniin. Anaheimin vuoden 2001 ykkösvaraus ei ole onnistunut lunastamaan paikkaa pelaavasta kokoonpanosta tällä kaudella. NHL-otteluita tältä kaudelta löytyy vyöltä vain yksi. Koko uransa aikana venäläinen on pelannut yli 100 NHL-ottelua. Boston maksaa Tshistovista 3. kierroksen varausvuoron kesän draftissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle