Donald Audette sekä Valeri Kamensky Dallasiin

NHL / Uutinen
Uransa parhaan kauden juuri pelannut Donald Audette pelaa Dallas Starsissa ensi kaudella. Audette solmi joukkueen kanssa neljän vuoden sopimuksen. Lisäksi seura hankki Valeri Kamenskyn New York Rangersista.

Audette edusti viime kaudella Atlanta Thrashersia ja Buffalo Sabersia. Otteluita kertyi yhteensä 76, joissa Audette teki piste-, maali- ja syöttöpiste-ennätyksensä. 34 maalia, 45 syöttöpistettä eli yhteensä 79 pistettä.

Audette on pelannut 11 NHL-kauden aikana 597 ottelua, joista saaliina 447 pistettä (235+212) ja 510 jäähyminuuttia. Hän on pelannut Sabersin ja Thrashersin lisäksi LA Kingsissä kahden kauden verran.

Audetten päätöstä on varmasti helpottanut se fakta, että Dallasista löytyy ehkä liigan paras sentteriosasto. Maalipaikkoja varmasti siunaantuu, luisteli ketjun keskellä sitten Modano, Turgeon tai Nieuwendyk.

Dallas ilmoitti myös sopineensa vuoden mittaisen sopimuksen venäläislaituri Valeri Kamenskyn kanssa. Kamensky pelasi viime kaudella New York Rangersissa, josta häntä yritettiin kaupitella pois pitkin viime kautta. Kamenskyn on kuitenkin läpäistävä waiver-lista torstain aikana ennen kuin siirrosta tulee virallinen. Sopimuksessa on optio myös toisesta vuodesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle