Diskoksen ryhmä likimain valmis

MESTIS / Uutinen
Diskoksen Mestis-joukkue on lähes lopullisessa kuosissaan. Rajusti nuorentunut ja uusiutunut joukkue vahvistui äskettäin paluun tehneellä Jukka Rummakolla. Vastaavasti Mikko Lähteelä harkitsee siirtymistä Ruotsiin. Pekka Kärkkäiselle aukesi liigapaikka JYPistä, joten häntä ei ensi kaudella punakeltaisissa nähtäne.

Diskoksen edustusjoukkue julkisti heinäkuun lopussa uuden joukkueen, jossa edelliskaudelta tuttuja pelaajia on vain kymmenkunta, ja heistäkin suurin osa aiemmin lähinnä rivimiehiksi laskettavia. Nyt joukkueen rinkiä on kavennettu, ja ensi kauden pelaajalista on yhtä nimeä vaille valmis.

Heinäkuussa julkistettu joukkue on vahvistunut yhdellä tutulla pelimiehellä. D-paitaan palaa vuoden tauon jälkeen pieni mutta kovaa laukova Jukka Rummakko, joka on uransa aikana pelannut sekä hyökkääjänä että puolustajana. Kaudella 1999-2000 Rummakko nähtiin Diskoksen puolustuksessa, mutta ensi kaudeksi hänelle on kaavailtu keskushyökkääjän roolia.

Myös onnistuneen kauden Mestiksessä pelannut Pekka Kärkkäinen oli viime hetkiin asti tyrkyllä Diskokseen, mutta hän onnistui JYPin riveissä pelaamissaan harjoituspeleissä niin hyvin, että kirjoitti vuoden sopimuksen naapurin liigaseuran kanssa.

Joukkuetta tiivistettiin viikonloppuna pudottamalla muutama harjoitusringissä ollut pelaaja pois. Antti Seppälä ja Kimmo Kosonen joutuvat etsimään ensi kaudeksi uuden seuran. Jani Helppolainen ja Teemu Lavia puolestaan keskittyvät Diskoksen A-junioreiden peleihin.

Karvaajaihme Mikko Lähteelän tilanne on vielä epävarma, sillä hänellä on virityksiä Ruotsin suuntaan. Jos siirto ei toteudu, nähdään Lähteelä ensi kaudellakin Diskos-paidassa pörräämässä.

Diskoksen toistaiseksi ainoa harjoitusottelu päättyi Vaasassa tylyyn 6-0 -tappioon. Toinen sovittu koitos venäläistä Dynamo Energiaa vastaan puolestaan jouduttiin perumaan. Seuraavan kerran Diskos nähdään jäällä 29. elokuuta, kun Jyväskylässä havitellaan revanssia Sportista.

» Lähetä palautetta toimitukselle