Devilsin ykkösmaalivahti sairaslistalle - "Emme usko, että kyseessä on mitään vakavampaa"

NHL / Uutinen
Cory Schneider joutuu huilaamaan muutaman ottelun.
Kuva © Getty Images
Metropolitan-divisioonaa johtava New Jersey Devils sai huonoja uutisia torstaina, kun joukkueen ykkösmaalivahti Cory Schneider loukkaantui jatkoaikavoittoon päättyneessä ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan. Devils-valmentaja John Hynesin mukaan vamma ei ole vakava ja mies uskoo, että Schneider palaa kaukaloon noin viikon kuluttua.

Schneider loukkasi itsensä ottelun toisessa erässä, eikä palannut maalille kolmannen erän alussa. Päävalmentaja John Hynesin mukaan kyseessä on varotoimenpide. 

− Ajattelin aluksi, että kyseessä ei ole vakava vamma, koska Cory pelasi erän loppuun asti. Lääkärimme arvioi tilanteen erätauolla, ja he olivat sitä mieltä, että tässä vaiheessa kautta ei kannata ottaa mitään riskejä. Katsotaan, miltä tilanne näyttää muutaman päivän kuluttua. 

Devils on aloittanut kauden varsin pirteästi, ja joukkue johtaa omaa divisioonaansa 12 pisteellä. Perjantai-illan kotiottelussa San Jose Sharksia vastaan joukkueen maalia vartioi Keith Kinkaid. Joukkueen kakkosmaalivahtina toimii Binghamton Devilsistä ylös nostettu Scott Wedgewood

» Lähetä palautetta toimitukselle