Devils seurasi Dallasin esimerkkiä - Robinson pihalle

NHL / Uutinen
Vain kolme päivää ehti kulua Ken Hitchcockin potkuista kun Itäisen konferenssin mahtiseura New Jersey Devils seurasi Dallasin johtoportaan esimerkkiä ja erotti päävalmentajansa Larry Robinsonin. Uutena valmentaja pukukoppiin astui Kevin Constantine.

New Jersey Devils kertoi lehdistötilaisuudessaan erottaneen päävalmentaja Larry Robinsonin. Robinsonin seuraajaksi seura on nimennyt Kevin Constantinen.

Devilsin kausi on ollut hyvin keskinkertainen. Joukkue on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa yhdeksäntenä eli pudotuspelipaikan ulkopuolella saldolla 21V-7T-20H-3JAH.

Larry Robinson astui Devilsin päävalmentajan toimeen kauden 1999-2000 puolivälissä Robbie Frotekin tilalle johdattaen joukkueen suoraan Stanley Cup -mestariksi. Viime kaudella Devils oli myös SC-finaalissa, mutta Colorado oli sillä kertaa vahvempi. Robinsonin johtamana Devils meni siis kahtena peräkkäisenä vuonna loppuotteluun asti. Hall of Fame:een valitun Robinsonin luotsaamana Devils otti 73 voittoa, 19 tasapeliä ja 46 häviötä.

» Lähetä palautetta toimitukselle