Devils hankki runsaasti kokemusta

NHL / Uutinen
Fiddler ehti pelata Dallasissa viisi kautta.
Kuva © Getty Images
New Jersey Devils vahvisti rivejään kahdella kokeneella konkarilla, kun se kiinnitti riveihinsä hyökkääjä Vernon Fiddlerin ja puolustaja Ben Lovejoyn.

Vernon Fiddler aloitti ammattilaisuransa jo kaudella 2000-2001 ja on sen jälkeen tehnyt laajan kierroksen ECHL:ssä, AHL:ssä ja NHL:ssä. Alku-uran kahden ECHL-kauden jälkeen mies on pelannut niin Nashvillen, Arizonan kuin Dallasinkin organisaatioissa. Viimeiset viisi kautta Fiddler pelasi Dallas Starsissa, jossa kanadalainen iski viime kaudella yhteensä yhteensä 95 NHL-pelissä 25 tehopistettä.

Ben Lovejoy on kolunnut ammattilaiskaukaloita kaudesta 2006-2007 alkaen. Ura alkoi AHL-seura Norfolkissa, jonka jälkeen Lovejoy on kiekkoillut Pittsburghin organisaatiossa kahteen otteeseen sekä Anaheimissä. Viime kaudella Penguins-paidassa Lovejoy teki yhteensä 90 NHL-pelissä 16 pistettä.

Fiddlerin sopimus on yksivuotinen ja arvoltaan 1,25 miljoonaa dollaria. Lovejoyn sopimus pitää miehen Devilsissä kolme vuotta ja sen arvo on 2,666 miljoonaa dollaria per kausi.

» Lähetä palautetta toimitukselle