Devils hankki Kozlovin Panthersista

NHL / Uutinen
New Jersey Devils ja Florida Panthers tekivät maanantaina pelaajakaupan, jonka nimekkäin pelaaja oli Panthersista Devilsiin siirtynyt Viktor Kozlov.

Panthers sai korvaukseksi 23-vuotiaan ruotsalaishyökkääjä Christian Berglundin sekä 20-vuotiaan venäläispuolustaja Victor Uchevatovin.

Tällä kaudella 29-vuotias Kozlov on tehnyt 11 maalia ja 27 pistettä pelaamissaan 46 ottelussa. Hän oli Panthersin neljänneksi tehokkain pistemies.

- Viktor Kozlov on taitava kahden suunnan pelaaja, joka tuo kokoa ja vahvuutta sentteriosastoomme, Devils-GM Lou Lamoriello totesi tuoreesta vahvistuksestaan.

Berglund on pelannut Devilsin riveissä tällä kaudella 23 ottelua, joissa hän on iskenyt kaksi maalia ja viisi pistettä. Isokokoinen Uchevatov on pelannut koko kauden Devilsin farmijoukkue Albany River Ratsissa.

Kozlov on alunperin San Jose Sharksin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 1993. Hän on tehnyt tehot 130+230 pelaamissaan 588 NHL-runkosarjaottelussa. Pisteiden valossa hänen paras kautensa on 1999-2000, jolloin hän saalisti 17 maalia ja 70 tehopistettä 80 ottelussa. Kausi 1999-2000 on myös ainoa kausi, jolloin Kozlov on päässyt pelaamaan NHL-pudotuspelejä ja silloinkin vain neljä ottelua.

Devils on Kozlovin NHL-uran kolmas joukkue Sharksin ja Panthersin lisäksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle