Detroit Vipersin toiminta loppuu?

NHL / Uutinen
Detroit Vipers Pitin mukaan Detroit Vipers, joka tuli mukaan IHL:ään vuonna 1994, on suurissa vaikeuksissa, ja joukkueen jatkaminen on erittäin epätodennäköistä erinäisistä, lähinnä taloudellisista ongelmista johtuen.

Kolme ensimmäistä vuotta menivät itsenäisenä, ja jokaisella kaudella joukkue saavutti runkosarjassa yli 100 pistettä. Vuonna 1997 joukkue voitti IHL:n mestaruuden eli Turner Cupin, kun Long Beach kaatui finaalissa voitoin 4-2. Joukkueessa pelasi tuolloin mm. Sergei Samsonov.
Seuraavat kaksi vuotta Vipers oli Ottawan farmijoukkueena, ja tämän vuoksi Jani Hurme oli joukkueen mukana. Syksyllä 1997 nähtiin myös Gordie Howen "paluu" kaukaloihin, kun hän pelasi Vipersien riveissä yhden vaihdon, jolloin hän oli pelannut ammattilaisena kuudella eri vuosikymmenellä.

Mestaruutta ei enää tullut, mutta vuonna 1998 joukkue oli toiseksi paras hävittyään Chicago Wolvesille finaaleissa. Seuraavana vuonna tie päättyi välieriin, ja samalla yhteistyö Ottawan kanssa.

Kaksi viime vuotta Vipers oli Tampa Bayn farmi, joten Mikko Kuparinen nähtiin joukkueessa. Mutta menestys oli suorastaan surkeata, sillä kahdella viime kaudella joukkue on ollut IHL:n huonoin: viime kaudella 26 ja tällä kaudella 25 pistettä toiseksi huonoimmasta joukkueesta jäljessä.
Vipersin kenties viimeinen ottelu pelattiin 14. huhtikuuta, kun joukkue voitti Orlando Solar Bearsin 3-2. Viimeisen maalin teki Dale Rominski, jonka nimi saattaa jäädä historiaan tällä tavalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle