Detroit vihdoin sopimukseen DeKeyserin kanssa

NHL / Uutinen
DeKeyseriä ei ole koskaan varattu NHL:ään
Kuva © Getty Images
Sopimus kattaa seuraavat kaksi vuotta.

Detroit Red Wings tiedotti tehneensä kahden vuoden jatkosopimuksen Danny DeKeyserin kanssa. The Hockey Newsin mukaan sopimus on arvoltaan 4,375 miljoonaa dollaria.

24-vuotiasta USA:n kansalaista ei ikinä NHL:ään varattu, mutta viime vuodet hän on näyttänyt, millainen puolustaja jäi NHL-kykyjenetsijöiltä noteeraamatta. Kaudella 2012-13 191-senttinen yleispuolustaja toimi kapteenina Western Michiganin yliopistojoukkueessa ja keväällä useat NHL-seurat olivat hänen perässään. Alle tunnin ajomatkan päässä Detroitista syntynyt DeKeyser päätti jatkaa tutuissa maisemissa ja hyväksyi viime vuoden maaliskuussa Detroit Red Wingsin tarjouksen.

Tulokaskaudellaan 2013-14 DeKeyser pelasi runkosarjassa 65 NHL-ottelua tehoin 4+19, mutta pudotuspeleissä Punasiipien matka tyssäsi ensimmäiseen kierrokseen. Peliaikaa tuli keskimäärin NHL-tulokkaaksi erittäin kunnioitettavasti lähes 22 minuuttia per peli plusmiinustilaston näyttäessä kauden päätteeksi lukemaa +10. Detroit Red Wings on tämän sopimuksen myötä CapGeekin mukaan reilut 3 miljoonaa dollaria palkkakaton alla. Kokeneilla Todd Bertuzzilla ja Daniel Alfredssonilla ei ole vielä sopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle