Demers ja McGinn vaihtavat osoitteita

NHL / Uutinen
Jason Demersin uusi työnantaja löytyy Arizonasta.
Kuva © Getty Images
Florida Panthers ja Arizona Coyotes ovat tehneet pelaajakaupan. Arizonan aavikolle matkustaa puolustaja Jason Demers ja Floridaan vasen laitahyökkääjä Jamie McGinn. Lisäksi Panthers maksaa 12,5 % Demersin nykyisen pelaajasopimuksen palkasta.

Jason Demers pelasi viime kaudella Panthersissa 81 ottelua iskien 9 maalia ja 19 syöttöä. 29-vuotiaalla Demersilla oli menossa viisivuotisen sopimuksensa toinen vuosi, jonka vuotuinen arvo on noin 4,5 miljoonaa dollaria. Panthersien lisäksi Demers on edustanut San Jose Sharksia ja Dallas Starsia. Hän on esiintynyt yhteensä 504 NHL-ottelussa keräten 171 pistettä.

— Olemme erittäin iloisia Jasonin tulosta. Jason on taitava oikealta laukova puolustaja, joka liikuttaa hyvin kiekkoa. Hän on erinomainen lisä joukkueeseemme, kommentoi Coyotesin GM John Chayka.

Myös 29-vuotiaalla Jamie McGinnilla alkaa tulevalla kaudella toinen kausi kolmen vuoden sopimuksesta, jonka vuotuinen arvo on noin 3,3 miljoonaa dollaria. Viime kaudella hän kirjautti tililleen 17 pistettä. NHL:ssä hän on pelannut useassa seurassa yhteensä 522 NHL-ottelua, kirjaten kokonaissaldoksi 184 pistettä.

— Jamie tuo kokoa, taitoa ja sisukkuutta meidän kokoonpanoomme ja tekee meistä inhottavamman vastustajan, totesi Panthersin GM Dave Tallon.

» Lähetä palautetta toimitukselle