TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Dehner ja Rita jatkavat Jokereissa

LIIGA / Uutinen
Helsingin Jokerit on solminut jatkosopimukset puolustaja Jeremy Dehnerin ja hyökkääjä Jani Ridan kanssa.

Jatkosopimukset Jokerien kanssa solmineet puolustaja Jeremy Dehner ja laitahyökkääjä Jani Rita esiintyvät narripaidassa myös tulevina kausina.

23-vuotias jenkkipakki Dehner on 35 pelaamassaan ottelussa tehnyt 15 (3+12) tehopistettä ja pelannut keskimäärin noin 22 minuuttia ottelua kohden. Dehnerin jatkosopimus on kahden vuoden mittainen, ja hän jatkaa seurassa kevääseen 2013 asti.

– Dehner on ollut todella positiivinen yllätys. Hän tuli kokeelle aika pienillä tiedoilla, mutta on parantanut koko ajan, Jokereiden liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen kommentoi.

– Vaikka hän on pieni kaveri, voimaa voi hankkia helposti lisää. Pari vuotta Euroopassa ja kuka tietää, mihin hän vielä pääsee. En halua koskaan verrata nuoria pelaajia muihin tai luoda liiallisia odotuksia, mutta minulla on ollut aiemminkin joukkueissani pienikokoisia puolustajia, jotka pelaavat nyt NHL:ssä. Hänelle ei ole tullut yhtään useamman ottelun notkahdusta. Sellainen tasaisuus on ammattilaisen merkki.

Dehneriä kuusi vuotta vanhempi Rita teki Jokereiden kanssa yhden kauden jatkosopimuksen. Rita on pelannut tällä kaudella vain kaksi SM-liigaottelua ja on vielä pitkään sivussa loukkaantumisen vuoksi.

– Hänellä oli huikea syksy, hän oli todella kovassa vedossa ja dominoi meidän treeneissämme. Sitten ensimmäisessä harjoitusottelussa tuli nivusvamma ja kun hän toipui siitä, repesi rintalihas, Kekäläinen kommentoi Ridan syksyä.

– Halusimme näyttää, että häntä arvostetaan edelleen tässä organisaatiossa. Tässä vaiheessa tehty sopimus antaa hänelle myös mahdollisuuden toipua rauhassa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että vammansa puolesta hän voisi olla valmis pelaamaan jo helmi-maaliskuun vaihteessa. Pelikuntoon pääseminen vie tietysti myös oman aikansa, Kekäläinen jatkoi.

– Hän siis saattaa pelata jo runkosarjan lopussa, mikä ei alkuperäisen ennusteen perusteella olisi ollut mahdollista.


Jeremy Dehner jatkaa Jokereissa kauden 2012-2013 loppuun asti.

» Lähetä palautetta toimitukselle