David Quinnista New York Rangersin uusi päävalmentaja − "Hän soveltuu erinomaisesti joukkueeseemme"

NHL / Uutinen
Quinn (vasemmalla) toimi Yhdysvaltojen apuvalmentajana vuoden 2005 nuorten MM-kisoissa.
Kuva © Getty Images
New York Rangers on nimittänyt David Quinnin uudeksi päävalmentajakseen. Hän toimi aiemmin Bostonin yliopistojoukkueen päävalmentajana.

New York Rangersin GM Jeff Gorton on ilmoittanut David Quinnin olevan joukkueen uusi päävalmentaja. 

Quinn on toiminut viimeiset viisi kautta päävalmentajana Bostonin yliopiston joukkueessa NCAA:ssa. Hän saavutti joukkueen peräsimessä menestystä lähes joka vuosi. Quinn muun muassa valittiin kaudella 2014−2015 NCAA:n idän konferenssin vuoden valmentajaksi. 

− David on monipuolinen ja menestynyt valmentaja, joka on työskennellyt paljon nuorten pelaajien kehittämisen parissa. Olen luottavainen, että hän soveltuu erinomaisesti joukkueemme valmentajaksi, kertoi The Madison Square Garden Companyn puheenjohtaja ja Rangersin päivittäistä operatiivista toimintaa valvova James Dolan.

51-vuotias yhdysvaltalaisvalmentaja toimi ennen pestiään Bostonin yliopistossa Colorado Avalanchen apuvalmentajana ja AHL-joukkue Lake Erie Monstersin päävalmentajana.

Quinnin pelaajaura kattoi neljä kautta Bostonin yliopistojoukkueessa ja lopulta 19 ottelua Binghamton Rangersin riveissä AHL:ssä. Minnesota North Stars varasi hänet vuoden 1984 varaustilaisuuden 13. pelaajana. 

» Lähetä palautetta toimitukselle