ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Daniel Wågström Jukureihin

MESTIS / Uutinen
Mestiksen kärkijoukkue Mikkelin Jukurit on hankkinut vahvistuksen puolustukseen. Urallaan 139 ottelua Ruotsin Elitserienissä pelannut ruotsalainen Daniel Wågström saapuu vahvistamaan mikkeliläisten puolustusta.

Koko alkusyksyn vahvistusta puolustukseen etsinyt Jukurit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen 28-vuotiaan ruotsalaispuolustaja Daniel Wågström kanssa, joka saapuu Mikkeliin perjantaina.

- Kyllä pelaaja on tulossa. Hän saapuu Mikkeliin perjantaina, kommentoi pikaisesti puhelimitse tavoitettu Jukurien toiminnanjohtaja Seppo Rantalainen.

176 senttinen ja 79 kiloinen Wågström on pelannut urallaan 139 ottelua Elitserienissä edustaen MoDota, Björklöveniä ja Brynäsiä. Allsvenskanissa mies on pelannut myös Röglen paidassa. Viime kaudella Wågströmin seura oli Norjan pääsarjan Comet, jossa hän merkkautti 38 ottelussa 29 tehopistettä. Tällä kaudella Wågström ehti pelata kolme ottelua Ruotsin 1-divisioonassa Örnsköldsviksin joukkueessa tilastoiden kuusi tehopistettä.

Myös hyökkääjänä toisinaan esiintynyt Wågström on jo toinen ruotsalaisvahvistus Jukurien riveissä. Laitahyökkääjä Andreas Sundin on pelannut Mikkelissä koko alkukauden. Jukureilla on nyt sopimus kahdeksan vakituisesti edustusjoukkueen mukana pelaavan puolustajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle