BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Dallas ja Rangers pelaajakauppasilla

NHL / Uutinen
New York Rangers hankki kaupassa itselleen lisää tulivoimaa pudotuspeleihin hankkimalla Dallasista Martin Rucinskyn. Dallas sai kaupassa lupaavan Manny Malhotran.

Dallasiin tällä kaudella hankitun Martin Rucinskyn peli on ollut pitkään tervanjuontia. Alkukaudesta tehty kauppa Montrealista Dallasiin ei ollut Dallasin kannalta onnistunut, ja Rangers toivookin Rucinskyn löytävän nyt kadonneen peliteränsä uudelleen. Rangersien tsekki-kenttä hajosi kun Jan Hlavac kaupattiin taannoin Philadelphiaan, ja Rucinsky perineekin paikan Nedvedin ja Dvorakin rinnalla. Rucinsky on aikoinaan varattu numerolla 20 Edmontoniin jossa pelasi vain kaksi ottelua ennen kauppaa Quebeciin. Quebecissa/Coloradossa ura jatkui kahden täyden kauden ajan kunnes eräs Patrick Roy saapui Denveriin ja mm. Rucinsky matkasi Montrealiin, jossa Rucinsky oli joukkueen runkopelaaja tehden neljänä kautena yli 20 maalia.

Rangersiin menee myös Roman Lyashenko, jonka ura Dallasissa on ollut matkustelua Starsien ja farmijoukkueen välillä. Lyashenko on taitava sentteri, joka on erittäin tunnollinen puolustavassa roolissaan. Dallasin toisen kierroksen varaus on tehnyt urallaan 12 maalia ja pelannut 122 ottelua.

Rangers luopui ykköskierroksen varauksestaan Manny Malhotrasta. Malhotra oli varausvuotenaan -98 yksi draftin "varmoista valinnoista". Malhotraa tituleerattiin hyväksi johtajaksi ja uudeksi Rod Brind´Amouriksi. Rangers kuitenkaan ei ole onnistunut kehittämään Malhotrasta toivomaansa tähtipelaajaa ja Manny onkin pelannut myös farmissa sekä vaihdellut pelipaikkaa useasti, neloskentän sentteristä ykköskentän laituriin. Malhotra on kuitenkin pelaaja josta on joukkueelle iloa jo lähitulevaisuudessa. Dallas sai kaupassa myös Alaskasta kotoisin olevan Barrett Heistenin jonka ura on kulkenut tiukasti farmissa ja Dallasin farmiin Utahiin käy myös Heistenin tie. Dallas teki tilaa joukkueeseen laittamalla kokeneen Rob DiMaion waiver-listalle ja DiMaio saattaa myös matkata Utahiin ellei miestä siirtolistalta kukaan huoli.

» Lähetä palautetta toimitukselle