Dahlman löysi uuden työnantajan Kuopiosta

LIIGA / Uutinen
Koko alkaneen kauden pelipaikkaa hakenut Toni Dahlman löysi uuden osoitteensa Savosta. Mies solmi kevääseen 2010 ulottuvan sopimuksen Kuopion KalPan kanssa.

Toni Dahlman etsi syksyllä pitkää pelipaikkaa. Lopulta mies löysi väliaikaisen ratkaisun, kun hänet palkattiin hetkeksi loukkaantumissumasta kärsimään HIFK:hon. Pesti jäi kuitenkin lyhyeksi, kun helsinkiläisseura ei jatkanut miehen paperia koeajan jälkeen. Hän latoi seitsemässä ottelussaan pisteet 1+2=3.

KalPassa 30-vuotiaan Dahlman toivotaan tuovan hyökkäykseen lisää leveyttä. Kokenut hyökkääjä on ehtinyt urallaan edustaa SM-liigassa HIFK:n ohella Jokereita, Ilvestä, Lukko ja Kärppiä. Viime kauden saldoksi Dahlman kirjautti oululaisseurassa 26 ottelussa pisteet 2+11=13. Lisäksi hänellä on kokemusta Pohjois-Amerikan ja Ruotsin kaukaloista.

– Pelaaja oli halukas tulemaan Kuopioon, omaa valtavan potentiaalin kuten historia näyttää ja on rightin puolen pelaajana meille täsmähankinta, kertoo KalPan päävalmentaja Pekka Virta seuran verkkosivuilla.

– Tiedämme, että viime aikoina pelaaja ei ole saanut itsestään parasta irti, se on myös asia joka mahdollisti hänen siirtonsa meille. Kun mies pääsee sinuiksi joukkueen kanssa, odotamme että hän pystyy auttamaan meitä pelin eri osa-alueilla.

Dahlman nähdään ensimmäistä kertaa KalPan paidassa 7. tammikuuta, kun kuopiolaiset matkustavat HPK:n vieraaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle