BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

D Teamin testipelaajille sopimuksia

MESTIS / Uutinen
Jyväskyläläinen Mestis-joukkue D Team on solminut sopimukset joukkueen testattavana olleiden maalivahti Santtu Ahvenjärven, puolustajien Marko Laurikaisen ja Riku Silvennoisen sekä hyökkääjien Heikki Huovisen, Teemu Varjamon ja Taneli Maasalon kanssa.

Sopimuskuusikon ainoa "uusi kasvo" on viime kaudella JYPin A-nuorten riveissä kiekkoillut 21-vuotias Taneli Maasalo. Nuori hyökkääjä tahkosi hurrikaanipaidassa A-nuorten SM-liigaa yhteensä 39 ottelua tehoin 7+32.

Tuttuja kavereita D Team-kannattajille ovat puolestaan niin maalivahti Santtu Ahvenjärvi kuin puolustajat Marko Laurikainen ja Riku Silvennoinen sekä hyökkääjät Heikki Huovinen ja Teemu Varjamo, jotka kuuluivat jo edelliskaudella jyväskyläläisen Mestis-joukkueen pelaajavahvuuteen.

D Teamin toimitusjohtaja Kimmo Hannulan mukaan jokainen nyt solmittu sopimus on yhden vuoden mittainen. D Teamilla on täten kasassa yhteensä 24 pelaajasopimusta alkavalle Mestis-kaudelle 2009-2010.

Viisikollinen pelaajia Keuruulle

Sen sijaan viime pelisesongin aikana D Teamin sotisovassa kiekkoilleet puolustaja Miikka Niiranen ja Iiro Vaittinen sekä hyökkääjät Olli Hytönen, Toni Rautakorpi ja Jesse Vaittinen siirtyvät alkavalle kaudelle keuruulaisen II-divisioonajoukkue KeuPa HT:n vahvuuteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle