TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

D Teamille uusi toimitusjohtaja ja pari pakkia

MESTIS / Uutinen
Jyväskyläläinen D Team on nimittänyt Kimmo Hannulan uudeksi toimitusjohtajakseen. Samalla seura tiedotti hankkineensa riveihinsä puolustajat Vesa Kulmalan ja Matti Koistisen. Seuran valmennuksesta vastaa puolestaan edelliskaudelta tuttu kaksikko.

Kimmo Hannula on toiminut viime vuodet automyynnin alalla. Jääkiekon parissa 46-vuotias mies on puuhastellut muun muassa selostamalla Mikkelin Jukureiden otteluita.

– Olen todella otettu tästä tilaisuudesta ja innostunut haastavasta työstä jyväskyläläisen jääkiekon puolesta. Jääkiekolla on vahva vaikutus ihmisten arkeen, kuten päämiehemme JYPin mestaruushuuma on osoittanut.
D Teamissä on oma kova voimansa, joka antaa paljon mahdollisuuksia, Hannula kertoo seuran verkkosivuilla.

Uutena pelaajana D-Teamiin liittyy Helsingin Jokereiden juniorimyllyn läpikäynyt 23-vuotias Vesa Kulmala. Pienikokoinen (170 cm ja 72 kg) pakki on jäänyt helsinkiläisseurassa pieneen rooliin ja hakee täten uutta nostetta uralleen. Päättyneellä kaudella hän oli Jokereiden mukana 26 ottelussa ilman tehopisteitä. Hän haki talven aikana pelintuntumaa myös A-nuorista sekä Mestiksestä.

Toinen uusi vahvistus, niin ikään 23-vuotias Matti Koistinen siirtyy D Teamiin Kajaanin Hokista. Outokummussa syntynyt pakki liittyi aikoinaan Tapparan A-nuoriin. Kirvesrinnoissa edustustason vakipaikkaa ei kuitenkaan löytynyt ja parin edellisen kauden aikana mies on kerännyt kokemusta lähinnä Mestiksestä. SM-liigaotteluita vyölle on kertynyt 40 kappaletta. Päättyneellä kaudella hän pelasi Hokissa 45 ottelua pistein 3+9=12.

Jatkosopimukset D Teamin kanssa ovat puolestaan solmineet puolustaja Petteri Muotka sekä hyökkääjät Ari Kovanen ja Kaarlo Jormakka.

D Teamia viime kaudella luotsanneet päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi ja kakkoskäskijä Marko Virtanen ovat myös päässeet sopimuksiin seuran kanssa. Täten joukkue suuntaa tutuissa käsissä Mestis-kauteen 2009-2010.

» Lähetä palautetta toimitukselle