ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

D Teamille lisää sopimuksia

MESTIS / Uutinen
Mestis-kauteen valmistautuva D Team on solminut jatkosopimukset viiden viime kaudella joukkueessa esiintyneen pelaajan kanssa.

Jyväskyläläinen D Team on vahvistanut pelaajarunkoaan solmimalla viisi sopimusta. Jo kahdella edellisellä kaudella seuraa edustaneet puolustaja Riku Silvennoinen sekä hyökkääjät Kaarlo Jormakka ja Heikki Huovinen jatkavat ryhmässä vuoden sopimuksilla. Myös muutamassa pelissä viime kaudella torjunut maalivahti Riku Härmä on kiinnitetty tulevan kauden miehistöön yhdessä puolustaja Matti Koistisen kanssa.

Silvennoinen ja Jormakka kuuluivat joukkueen vakiokokoonpanoon koko viime kevään. Ensin mainitulle kertyi runkosarjassa 26 ottelua kun taas jälkimmäiselle 27. Pudotuspelejä molemmat pelasivat 12 kappaletta.

Loukkaantumisista kärsinyt Huovinen pääsi puolestaan pelikuntoon hieman ennen pudotuspelejä, joissa tuloksena oli neljä tehtyä maalia. Koistinen sen sijaan pelasi D-paidassa yhteensä 55 runkosarja- ja pudotuspeliottelua, joissa jämerän puolustajan tilille merkittiin tehot 3+12.

Lisäksi kokoonpanossa tapahtuu pieni muutos kun Yohann Auvitu siirtyy puolustajan paikalle. Alunperin hyökkääjänä pelanneelle ranskalaiselle komennus ei ole vieras, sillä mies esiintyi kyseisellä tontilla jo keväällä Mestiksen pudotuspeleissä sekä MM-kisoissa kotimaansa riveissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Artikkeli
A-lohkon haastajat: Itävalta ihmeen tarpeessa
MAAJOUKKUE | 30.4.2018 9:00