D Team nuorentuu rajusti

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella Mestis-pronssia napannut jyväskyläläinen D Team nuorentaa rajusti joukkuettaan.

D Team on solminut peräti 10 uutta sopimusta tulevalle Mestis-kaudelle 2011–2012. Uusien sopimuspelaajien tulon myötä jyväskyläläismiehistö nuorentuu kovalla kädellä, sillä D-paidan pukevat jatkossa päälleen JYPin A-nuorista siirtyvät maalivahti Samu Perhonen, puolustajat Henri Auvinen, Olli Määttä, Valtteri Hietanen, Samuli Kankaanperä ja Aleksi Salonen sekä hyökkääjät Miika Roine ja Oula Palve.

Lisäksi hyökkäyspäähän tulee Bluesin A-nuorista siirtyvä Petteri Halinen ja Jokerien A-nuorista Jyväskylään matkaava Olli Suoraniemi.

– Nämä intohimoiset, energiset ja lahjakkaat nuoret pelaajat saavat varmasti taakseen keskisuomalaisen kiekkoyleisön kovassa miesten sarjassa, toteaa D Teamin päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi.

D Team on profiloitunut olemassaolonsa aikana vahvasti SM-liigajoukkue JYPin farmiseuraksi ja sitä se tulee olemaan myös jatkossa.

– D Team osana JYP-organisaatiota pystyy tarjoamaan pelaajille mahdollisuuden nousta ylöspäin tai kuntouttaa itseään aina oikealla tasolla. Jyväskylässä pelaajilla onkin ainutlaatuinen polku kehittyä ammattikiekkoilijaksi, kommentoi Ahvenjärvi.

– Asetelma tarjoaa motivoivan ympäristön niin yksilö- kuin joukkuetasolla. Tämä on hyvä lähtökohta päivittäiseen työskentelyymme.


Olli Määttä on yksi tulevan kauden D Teamin nuorista lupauksista.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle