Coyotesin ja Tippettin tiet erkanevat

NHL / Uutinen
Dave Tippett ei jatka enää Coyotesin penkin takana.
Kuva © Getty Images
Arizona Coyotes ilmoitti torstaina, että seuran pitkäaikaisena päävalmentajana toiminut Dave Tippett on eronnut tehtävästään.

Arizona Coyotesin omistaja Andrew Barroway ilmoitti torstaina, että seuran päävalmentajana pitkään toiminut Dave Tippett on osapuolten yhteisellä päätöksellä eronnut tehtävästään. Coyotes aloittaa välittömästi uuden päävalmentajan etsimisen.

- Koko Coyotes-organisaation puolesta haluan kiittää Tipia kovasta työstä ja omistautumisesta, mitä hän on organisaation eteen tehnyt. Tip on hieno ihminen ja olemme kiitollisia hänen johtajuudestaan päävalmentajakautensa aikana. Meillä oli joitain filosofisia erimielisyyksiä joukkueen rakentamiseen liittyen. Sen vuoksi olimme molemmat sitä mieltä, että on kaikkien kannalta paras ratkaisu vaihtaa valmentajaa, Barroway totesi.

- Kävimme Andyn kanssa joitakin keskusteluita, minkä jälkeen tulimme kumpikin siihen tulokseen että minun on parasta siirtyä muualle. Olen nauttinut ajastani Coyotesissa ja toivon Andylle sekä organisaatiolle kaikkea hyvää jatkoon, Tippett sanoi.

Tippett luotsasi Coyotesia kahdeksan kautta. Tuona aikana hän saavutti 282 voittoa joukkueen penkin takana. 

» Lähetä palautetta toimitukselle