IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Coyotesille kuusi uutta pelaajaa

NHL / Uutinen
Dubnyk pelasi viime kaudella Predatorsissa.
Kuva © Getty Images
Arizona Coyotes on kiinnittänyt kuusi uutta palasta joukkueeseensa, maalivahdit Mike McKennan ja Devan Dubnykin, puolustajat Dylan Reesen ja Andrew Campbellin sekä hyökkääjät Justin Hodgmanin ja Alexandre Bolducin.

Mike McKenna pelasi viime kaudella Columbus Blue Jacketsissa. Pelejä kertyi neljä torjuntaprosentilla 90,4. AHL-seura Springfield Falconsissa pelejä tuli 41 torjuntaprosentin ollessa 91,0.

Devan Dubnyk saapuu Arizona Coyotesiin Nashville Predatorsista, jossa mies pelasi päättyneen kauden loppuosan. Pelejä kertyi kaksi torjuntaprosentin ollessa 85,0. AHL:ssä mies pelasi Hamilton Bulldogsin riveissä kahdeksan ottelua torjuntaprosentilla 89,3. Alkukausi sujui Edmonton Oilersissa, jossa Dubnyk pelasi 32 ottelua torjuntaprosentilla 89,4.

Dylan Reese pelasi edelliskaudella KHL-seura Amur Khabarovskissa 45 ottelua ja teki seitsemän tehopistettä. Reese pelasi myös Yhdysvaltojen maajoukkueessa kolme kansainvälistä peliä ilman tehopisteitä.

Andrew Campbell kuului puolestaan viime kaudella Los Angeles Kingsin organisaatioon. NHL-pelejä kertyi kolme, mutta ilman tehopisteitä. AHL:ssä Campbell pelasi Manchester Monarchsin kapteenina 73 peliä ja teki 17 tehopistettä.

Justin Hodgmanin kausi kului kolmessa eri KHL-joukkueessa, Metallurg Magnitogorskissa, Torpedo Nižny Novgorodissa ja Admiral Vladivostokissa. Pelejä kertyi yhteensä 54 ja tehopisteitä 30.

Alexandre Bolducin viime kausi kului kokonaan AHL:ssä Chicago Wolvesin varakapteenina. Pelejä kertyi 59 ja tehopisteitä 37.

Dubnykin sopimus on yksivuotinen ja arvoltaan 0,8 miljoonaa dollaria. Hodgmanin, McKennan, Reesen, Campbellin ja Bolducin sopimukset ovat yksivuotisia ja kaksisuuntaisia, niiden rahallista arvoa ei kerrottu julkisuuteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle