Clarke Tapparassa kauden loppuun

LIIGA / Uutinen
Try-out-sopimuksen ajan varmoja otteita esittänyt Dale Clarke teki perjantaina Tapparan kanssa loppukauden käsittävän sopimuksen. Toinen koeajalla ollut puolustaja Lauri Kinos sopi jatkosta joulutaukoon asti. Joulutauon aikana ratkeaa myös Pasi Petriläisen jatko joukkueessa.

Tapparan osalta maajoukkuetauko alkoi jo torstai-iltana, ja saman tien on ehditty neuvottelupöydän ääreen. Jatkosopimus Dale Clarken kanssa onkin ollut odotettu uutinen jo jonkin aikaa. 25-vuotias Clarke on vakuuttanut suurimman osan Tapparan kannattajista jatkuvasti paranevilla otteillaan. Ensimmäinen liigamaali näki päivänvalon torstaina IFK:ta vastaan. Tämän lisäksi tilillä on yksi syöttöpiste. Tehotilastossa mies on noussut komeettamaisesti Tapparan kärkimieheksi - tällä hetkellä lukema on +8. Clarken sopimus kattaa kuluvan kauden lopun.

Dale Clarken mietteitä parisen viikkoa sitten voit lukea tästä haastattelusta.

Toinen koeajalla ollut puolustaja Lauri Kinos, 23, teki sopimuksen joulutaukoon asti. Mies ei ole tähän mennessä kerännyt Tapparassa tehopisteitä, mutta tehotilastossa hän on jaetulla toisella sijalla vakuuttavalla lukemalla +7. Joulun tienoilla puolustajien kanssa neuvotellaankin sitten taas toden teolla, sillä myös Pasi Petriläisen tämänhetkinen sopimus päättyy vuoden lopussa.

Tapparalla on ollut toimitusjohtaja Leinosen lausuntojen mukaan jo pitkään tuntosarvet pystyssä - joukkueeseen on haettu nimenomaan hyökkääjää. MTV3:n mukaan ensi viikolla harjoituksiin on tulossa näyttöjä antamaan "suomalainen hyökkääjä, joka ei ole pelannut tänä syksynä SM-liigassa".

» Lähetä palautetta toimitukselle