Clarke ja Osala Bluesiin, Brücklerille jatkoa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Espoon Blues täydensi tulevan kauden joukkuettaan, kun puolustaja Dale Clarke solmi kaksi- ja hyökkääjä Oskar Osala yksivuotisen sopimuksen. Samalla espoolaisseura julkisti myös kaksivuotisen jatkosopimuksen ykkösvahti Bernd Brücklerin kanssa.

Dale Clarke pelasi viime kaudella Tapparan paidassa hyvän kauden ja oli varsinkin syyskaudella oivassa iskussa. Miehen pistesarakkeeseen merkittiin tehot 13+20=33.

Ykkösvahti Brücklerin kiinnittämisen myötä Bluesin alakerta on varmalla pohjalla.

- Uskomme, että molemmat tulevat olemaan meille tärkeitä pelaajia seuraavina kahtena kautena. Brückler on kuulunut runkopelaajiimme heti joukkueeseen liityttyään tammikuussa 2006 ja Clarke puolestaan on monipuolinen puolustaja, jolta sujuu niin yli- kuin alivoimapelaaminenkin, Bluesin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari sanoo.

Oskar Osala on 19-vuotias vaasalaiskasvatti, joka on hakenut kahden edellisen kauden ajan kokemusta Pohjois-Amerikan junioripeleistä. Osala pelasi viime kaudella myös Suomen nuorten maajoukkueen ykköskentässä. Osalan sopimus antaa mahdollisuuden siirtyä NHL-seura Washington Capitalsin riveihin taalaliigan runkosarjan alkuun saakka.

- Tunnen Osalan hyvin valmennettuani häntä viime kaudella alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa. Hän on sopiva miksaus taitoa, kokoa ja kovuutta ja sopii pelaajatyyppinä erittäin hyvin joukkueeseemme, Bluesin päävalmentaja Petri Matikainen toteaa.

Samalla Blues tiedotti, että maalivahti Antti Härmä ja puolustaja Ville Lajunen pelaavat ensi kaudella Mestistä KooKoon riveissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle