BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Chris Simon koko loppukauden sivussa

NHL / Uutinen
New York Islandersin hyökkääjä Chris Simon sai NHL:ltä loppukauden mittaisen pelikiellon torstain ottelussa nähdyn törkeyden takia.

New Yorkin paikallisottelussa Simon joutui kolmannessa erässä Rangersin Ryan Hollwegin puhtaan taklauksen kohteeksi ja kosti sen hetkeä myöhemmin lyömällä häntä kahden käden mailaotteella päähän. Uhkaavan näköisestä tilanteesta huolimatta Hollweg selvisi tilanteesta säikähdyksellä ja hän pelaa jo lauantaina Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Simon on sivussa koko loppukauden, mutta minimissään 25 ottelua. Hän on ollut sivussa jo yhden ottelun, mikä lasketaan kuuluvaksi pelikieltoon. Islandersilla on jäljellä 14 runkosarjaottelua ja mikäli joukkue ei pelaa 10 ottelua pudotuspeleissä, jäljelle jäävät ottelut hän on poissa ensi kauden runkosarjan alussa. Loppukauden Simon on joka tapauksessa poissa, meni Islanders pudotuspeleissä miten pitkälle tahansa.

Lisäksi hän menettää reilut 80 000 dollaria palkastaan. Nämä rahat ohjataan pelaajayhdistyksen avustusrahastoon.

Kauden runkosarjassa Simon ehti pelata 67 ottelua tehoilla 10+17. Viimeinen osuma syntyi juuri samaisessa ottelussa Rangersia vastaan. Jäähyminuutteja hän keräsi 75, mikä oli hänen uransa pienin määrä kaudella, jolloin hän pelasi yli puolet otteluista.

Pelikielto on Simonin uran kuudes. Simon pääsee NHL:n historiaan ennätyksellisen pitkän pelikieltonsa vuoksi. Edellinen ennätys oli Marty McSorleyn nimissä ollut 23 otteua.

» Lähetä palautetta toimitukselle