Chris Kreiderilla veritulppa, edessä kahden kuukauden pelitauko

NHL / Uutinen
Chris Kreider on tällä hetkellä Rangersin tehokkaimpia ylivoimapelaajia.
Kuva © Getty Images
New York Rangers -hyökkääjä Chris Kreiderilla on todettu veritulppa kädessä. Kreider tunsi kipua kädessään ennen keskiviikkoillan ottelua Washington Capitalsia vastaan ja mies kuljetettiin ottelun aikana sairaalaan.

New York Postin tietojen mukaan Chris Kreider on vähintään 6-8 viikkoa pois tositoimista veritulpan vuoksi. Tuo aika voi kuitenkin pidentyä huomattavasti, sillä kaikki testitulokset eivät olleet valmiita vielä eilisiltana. 

Kreider on pelannut koko uransa Rangersin paidassa ja tällä kaudella miehen tehosaldo näytti 11 maalia ja 11 syöttöpistettä. 

Rangers-valmentaja Alain Vigneault kommentoi pelottavaa tilannetta eilen medialle. 

− Tiedän, että Chris tunsi kätensä olleen turvonnut ennen ensimmäistä erää. Lääkärimme tarkistivat tilanteen, mutta eivät huomanneet mitään poikkeavaa. Tilanne paheni kuitenkin ensimmäisellä erätauolla, ja hänet lähetettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin. 

Rangers-hyökkääjä Mika Zibanejad toivoi pelikaverilleen pikaista paranemista. 

− Hän on ennenkaikkea hyvä ystävä. Toivon, että hän toipuu nopeasti pelinkuntoon ja kaikki sujuu kuntoutuksessa hyvin. 

Rangers nosti torstaina AHL-hyökkääjä Vinnie Lettierin mukaan kokoonpanoon ja Minnesotasta kotoisin oleva Lettieri tekee näillä näkymin NHL-debyyttinsä tänä yönä Detroit Red Wingsiä vastaan. 

» Lähetä palautetta toimitukselle