TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Chris Allen try-outilta Sportin joukkueeseen

MESTIS / Uutinen
Kookas kanadalainen Chris Allen esiintyi try-outilla vakuuttavasti ja miehelle kiikutettiin eteen sopimuspaperit tulevalle kaudelle.

- Sain hienon vastaanoton jo tänne tullessani ja täytyy sanoa, että olen viihtynyt Vaasassa todella mukavasti, kertoi Allen iltapäivällä Vaasan Sportin kotisivuilla.

Allen on Floridan varaama puolustaja ja miehelle on kirjattu tilille kaksi NHL-ottelua Panthersien paidassa. Miehen ura lähti alamäkeen vakavan selkääntaklauksen jälkeen ja mies onkin pari viime kautta pelannut ECHL:ssä. Allen haki uralleen uutta potkua ja löysi sen Euroopasta.

- En ole aiemmin ollut tällaisessa tilanteessa, että harjoituksissa olisi ollut näin paljon pelaajia mukana. Kun vertaa Pohjois-Amerikkalaisiin pelaajiin, niin täällä kaikki pelaajat ovat erittäin taitavia, pelasivat he sitten ensimmäisessä tai neljännessä ketjussa, Allen kertoi kokemuksistaan Sportin mukana.

Juhani Tammisen mukaan Allen tuo joukkueeseen lisää johtajuutta ja hänelle on tarjolla iso rooli alkavalla kaudella. Allenin vahvuuksia kentällä ovat hyvä pelisilmä sekä kova laukaus. Allen ei isokokoisena pelaajana kaihda myöskään fyysistä peliä.

» Lähetä palautetta toimitukselle