Chiodolle jatkoa HPK:ssa, Seikola puolustukseen

LIIGA / Uutinen
HPK:ssa erinomaiset pudotuspelit pelannut maalivahti Andy Chiodo on tehnyt seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Hämeenlinnalaisten puolustusta vahvistaa jatkossa Elitserienin Frölundasta Pallokerhoon siirtyvät Markus Seikola. Lisäksi keskushyökkääjä Ossi Pellinen yrittää saada pelipaikkaa HPK:n riveistä koesopimuksella.

Chiodo edusti viime kaudella kaikkia kolmea SM-liigan mitalijoukkuetta. Kärpissä ja Jokereissa kanadalaismaalivahdin meriitit jäivät vähäisiksi, mutta HPK:ssa mies onnistui erinomaisesti. Erittäin aggressiivisella pelityylillä pelaava Chiodo loisti erityisesti pudotuspeleissä niin HIFK:ta kuin Jokereitakin vastaan. 23-vuotiaan Chiodon HPK-sopimus on kauden mittainen.

Maalivahdin viime kautta varjostivat alavatsa-/nivusvammat, joiden vuoksi pelit sekä Kärpissä että Jokereissa keskeytyivät. Chiodo tulee taistelemaan peliajasta yhdessä Tukholmasta HPK:hon siirtyneen Teemu Lassilan kanssa. HPK:n maalivahtiosasto on kasassa tulevaa kautta silmällä pitäen, kun kaksikon lisäksi sopimuksissa ovat myös omista junioreista Mikko Tolvanen ja Juha Toivonen.

Uusina kasvoina HPK:n ryhmään liittyvät puolustaja Markus Seikola ja hyökkääjä Ossi Pellinen. Seikola on SM-liigassa tuttu TPS:n pelaajana, 24-vuotiaalla puolustajalla on alla kuusi kautta turkulaisryhmässä. Edelliset kaksi kautta Seikola on pelannut Elitserienin Frölundan riveissä, ja menneellä kaudella nuorukainen oli göteborgilaisryhmän tehokkain puolustaja 19 pisteellään. Seikolan HPK-sopimus kahden vuoden mittainen.

Pellinen puolestaan metsästää paikkaa HPK:n joukkueesta try-outilla. Ilveksen nutussa SM-liigaa pelannut keskushyökkääjä pelasi viime kauden Mikkelin Jukureissa. Tehopisteitä kertyi 35 ja plusmiinus-saldokin oli 22 maalin verran positiivisella puolella. Liigassa 23-vuotias Pellinen pelasi toissa kaudella tehoin 1+4.

» Lähetä palautetta toimitukselle