Chicagon venäläiset vahvistavat Venäjää - Panarin nähdään MM-kisoissa

MAAJOUKKUE / Uutinen
Artemi Panarin nähdään MM-kisoissa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Venäjä saa kotikisoihinsa lisää vahvistuksia NHL:stä, kun Artjom Anisimov ja Artemi Panarin liittyvät Venäjän MM-ryhmään.

Venäjä sai jo aiemmin ilouutisia NHL:stä, kun Detroit Red Wingsin Pavel Datsjuk ja Aleksei Martšenko ilmoittivat pelaavansa MM-kisoissa. Nyt myös Chicago Blackhawksin Artjom Anisimov ja Artemi Panarin vahvistavat Venäjää.

Lisäksi Florida Panthersin Dmitri Kulikovin on tarkoitus edustaa maataan, mikäli hän läpäisee seuransa lääkärintarkastuksen. Kulikov edusti Venäjää myös viime vuonna MM-hopeaan päättyneissä kisoissa, kun hän summasi kymmeneen peliin kaksi syöttöpistettä.

Kulikovin, 25, tavoin sekä Anisimov, 27, että Panarin, 24, olivat mukana viime vuoden kisoissa. Anisimov teki tehot 1+3, kun vastaavasti Panarinin saldo oli 5+5.

Anisimov pelasi päättyneellä kaudella NHL:ssä 77 peliä, joissa syntyi 42 (20+22) tehopistettä. Panarin teki debyyttikaudellaan hurjat 77 (30+47) pistettä. Kulikovin saldoksi jäi 74 otteluun tehot 1+16=17.

Venäjän leiriryhmään ovat jo aiemmin liittyneet NHL:stä mainittujen Datsjukin ja Martšenkon lisäksi maalivahdit Sergei Bobrovski ja Semjon Varlamov sekä hyökkääjät Aleksandr Burmistrov, Sergei Plotnikov, Viktor Tihonov ja Nail Jakupov.

» Lähetä palautetta toimitukselle