Chicago tähtää playoffseihin, Joe Reekie tukemaan puolustusta.

NHL / Uutinen
Kalenterivuoden alusta lähtien tehtävät pienetkin kaupat ovat merkkejä tulevasta. Chicago on aloittanut kautensa vahvasti ja Reekien kaltainen sotaratsu hankittiin vain yhtä tarkoitusta varten: Pudotuspelimenestys.

Joe Reekie tuli Chicagoon Washingtonista jossa Reekie on pelannut usean vuoden ajan. Vaihdossa Washington sai ensi kesälle 4. kierroksen varausoikeuden.

Reekie on alunperin Hartfordin varaus 7. kierrokselta vuonna -83 mutta kahden vuoden sopimuksettoman tilan jälkeen Reekie oli uudelleen varauskelpoinen. Kesällä -85 Buffalo varasi itselleen oikeudet tähän fyysiseen oman päädyn luutijaan. Buffalon ja Tampa Bayn kautta Reekie päätyi Washingtoniin jossa Joe on ollut puolustuksen lukkona kahdeksan täyden kauden ajan ja oli isossa osassa Washingtonin matkalla kohti Stanley Cup finaalia. Pisteillä Reekie ei ole juhlinut, lähes 900 NHL-ottelua on takana ja maaleja on tilillä 25.

Yleensä kauden loppua kohden ´Hawks on myynyt pelaajiaan pois muihin joukkueisiin, tällä kaudella Chicagossa on kuitenkin eri lähtökohdat. Kaupungissa ollaan unohtamassa Chicago Bullsin menestysvuodet kun sekä

Blackhawks että jenkkifutisseura Chicago Bears ovat pelanneet unelmakaudet, Bulls sensijaan rämpii ja syvällä. Blackhawks onkin organisaatio jolle menestystä toivoisi monen laihan vuoden jälkeen. Reekien hankinta on paperilla pieni mutta merkitys playoffseissa saattaa olla yllättävän suuri.

» Lähetä palautetta toimitukselle