Cheechoo ja Nabokov pitkiin sopimuksiin

NHL / Uutinen
San Jose kiinnitti kaksi avainpelaajaansa uusiin sopimuksiin. Maalivahti Jevgeni Nabokov ja laitahyökkääjä Jonathan Cheechoo ovat ensi vuosikymmenelle asti San Josen pelaajia.

25-vuotias laitahyökkääjä Jonathan Cheechoo on San Josen oma varaus. Hyväksi maalintekijäksi aina tiedetty kanadalaislaituri on Joe Thorntonin rinnalla iskenyt huimia maalilukemia tällä kaudella. Urallaan 200:ssa ottelussa on syntynyt 69 maalia, joista 32 tällä kaudella.

Cheechoon sopimus kattaa seuraavat viisi kautta ja on arvoltaan 15 miljoonaa dollaria. Cheechoon sopimus olisi päättynyt tähän kauteen ja miehestä olisi tullut rajoitettu vapaa agentti.

Nabokov jatkaa neljä kautta

Kazakstanilaissyntyinen Jevgeni Nabokov solmi seuransa kanssa neljän vuoden sopimuksen. Torinossa Venäjää edustava 30-vuotias maalivahti on San Josen maalivahtitilastojen kärkinimi monissa eri kategorioissa. Tällä kaudella ailahtelevasti pelannut Sharks on saalistanut 14 voittoa ja 6 tasapeliä kun Nabokov on kiekkoja maalilla torjunut.

Nabokovin sopimus on nelivuotinen ja arvoltaan 21,5 miljoonaa dollaria. Nabokov olisi tämän kauden jälkeen ollut rajoittamaton vapaa agentti ja sitä kautta vapaa valitsemaan vapaasti uuden seuransa.

» Lähetä palautetta toimitukselle