Charlie Cook ja Ryan Vesce HIFK:hon

LIIGA / Uutinen
HIFK täyttää ulkomaalaispaikkansa AHL:stä tulevilla keskushyökkääjä Ryan Vescellä ja puolustaja Charlie Cookilla, kertoo porthuronilainen Times Herald -lehti.

Keskushyökkääjä Vesce, 25, on pelannut yliopistouransa jälkeen kolme kautta ammattilaisena. Kaudella 2004-2005 Vesce pelasi Ruotsin Allsvenskania Röglen paidassa. Sen jälkeen vuorossa ovat olleet kaudet AHL:ssä, ensin Springfield Falconsin ja sitten Binghamton Senatorsin riveissä. Springfieldissä Vesce oli joukkueensa tehokkain pelaaja 67 pisteellään, Binghamtonissa tehoja kertyi 80 ottelussa 51 (16+35) pisteen verran.

Puolustaja Cook, 24, on Vescen tapaan entisiä yliopistoseura Cornell Big Redin pelaajia ja pelasi viime kaudella niin ikään AHL:ää Binghamtonissa. Miehen toinen AHL-kausi tuotti tehot 11+24 74 ottelussa. 180-senttinen Cook pelasi ensimmäisen kautensa AHL-kautensa Philadelphia Phantomsin riveissä. Times Heraldin haastatteleman Cookin sopimus on yksivuotinen ja takaa puolustajalle 55 000 euron nettotulot. Cook saapuu Suomeen elokuun ensimmäisenä päivänä.

Uusien sopimusten myötä HIFK:n ulkomaalaispaikat ovat täynnä. Joukkueen viime kauden vahvistuksista jatkavat Steve Guolla ja Rem Murray. Kaikkiaan HIFK:lla on kasassa 29 pelaajasopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle