TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Charles Linglet Tapparan hyökkäykseen - Elorinteelle jatkosopimus

LIIGA / Uutinen
Elorinne jatkaa Tapparan takalinjoillla.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
Tappara on tehnyt jatkosopimuksen puolustaja Aleksi Elorinteen kanssa. Tamperelaisryhmä sai myös uutta verta miehistöönsä, kun hyökkääjä Charles Linglet siirtyy joukkueeseen.

Charles Linglet siirtyy tamperelaisryhmään KHL-joukkue Dinamo Minskistä, jossa on kiekkoillut viimeiset kolme kautta. Kuluvalla kaudella 34-vuotias Linglet on iskenyt 23 ottelussa tehot 0+8. KHL:ssä hän on edustanut myös Torpedo Nizhni Novgorodia sekä Medvescak Zagrebia.

Kanadan sekä Valko-Venäjän passit omistava Linglet on pelannut urallaan 331 AHL-ottelua. Hänellä on vyöllään myös viisi NHL-ottelua Edmonton Oilersin paidasta kaudelta 2009-10.

Lingletin sopimuksen lisäksi tamperelaisseura kertoi tehneensä kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Aleksi Elorinteen kanssa. 26-vuotias puolustaja on tällä kaudella iskenyt 31 ottelussa pisteet 3+7.

− Elorinne on tehnyt nöyrästi töitä ja noussut A-maajoukkuetasolle saakka eikä hänen kehityksensä kattoa ei ole vielä nähty. Olemme erittäin mielissämme tästä jatkosopimuksesta, kommentoi Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle