Chara jatkaa Bruinsissa − vuoden sopimus tuo vähintään viiden miljoonan dollarin tulot

NHL / Uutinen
41-vuotias Zdeno Chara jatkaa pitkää uraansa Bruinsissa ainakin kauden verran.
Kuva © Getty Images
Slovakkijätti Zdeno Chara on tehnyt yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen Boston Bruinsin kanssa. 41-vuotiaan puolustajan palkka on viisi miljoonaa dollaria, mutta bonukset voivat tuoda vielä 1,75 miljoonan dollarin lisätienestit.

Zdeno Chara on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Boston Bruinsin kanssa. Ensi kausi on 41-vuotiaalle slovakille jo 21. NHL:ssä ja 12. Bruinsissa.

Jatkosopimus tuo yli kaksimetriselle puolustajalle viiden miljoonan dollarin vuositulot. Lisäksi sopimuksen mukaan on mahdollista tienata maksimissaan 1,75 miljoonaa dollaria suoritusbonuksina.

New York Islandersin vuonna 1996 kolmannella kierroksella varaama Chara siirtyi Bruinsiin kaudelle 2006-07 ja on siitä lähtien ollut joukkueensa kapteeni, mikä tekee slovakista NHL:n pitkäaikaisimman kapteenin.

Chara on myös Bruins-organisaation kaikkien aikojen kolmanneksi tehokkain puolustaja Ray Bourquen ja Bobby Orrin jälkeen. 41-vuotias puolustaja on Matt Cullenin jälkeen NHL:n toiseksi vanhin aktiivipelaaja ja 205-senttisenä NHL:n kaikkien aikojen pisin pelaaja.

20-vuotisella urallaan Chara on voittanut Stanley Cupin, parhaalle puolustajalle luovutettavan Norris Trophyn ja Mark Messier Trophyn osoituksena esimerkillisestä johtajuudesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle