JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Chad Rau jatkaa Lappeenrannassa

LIIGA / Uutinen
Chad Rau nähdään ensi kaudellakin SaiPan paidassa.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Lappeenrannan SaiPa on solminut ensi kautta koskevan jatkosopimuksen jenkkihyökkääjänsä Chad Raun kanssa.

Joulukuun viimeisenä päivänä Itävallasta Lappeenrantaan siirtynyt Chad Rau, 28, on nyt solminut jatkosopimuksen SaiPan kanssa.

Rau pelasi viime kaudella SaiPan paidassa 26 runkosarjaottelua ja teki niissä yhdeksän maalia sekä 14 tehopistettä. Pudotuspelien seitsemän ottelua toivat lisäksi neljä maalia ja kuusi tehopistettä.

– Liiga osoittautui erittäin laadukkaaksi ja minulle sopivaksi sarjaksi. Viihdyin Lappeenrannassa kevään hyvin ja olin todella innostunut kannattajien erinomaisesta tuesta joukkueelle, Rau kommentoi SaiPan tiedotteessa.

Rau varattiin NHL:ään Toronto Maple Leafsin toimesta kesällä 2005 seitsemännellä kierroksella ja hän pelasi 2011–12 Minnesota Wildin paidassa yhdeksän NHL-ottelua. Näissä hän iski kaksi maalia. Raulta löytyy kokemusta lisäksi 327 ottelun verran AHL:stä ja viime kauden 24 ottelua Itävallan liigasta.

– Joukkueena haluamme tietysti voittaa mahdollisimman paljon, mutta SaiPan pitää olla myös sellainen vastustaja, jota kukaan ei halua kohdata.

– Henkilökohtaisesti minun täytyy pystyä tekemään paljon tehopisteitä, mutta sitä ei voi tehdä joukkuepelaamisesta tinkimällä. Kaikki lähtee työn kautta, Rau jatkoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle