Carson jatkaa SaiPassa - "Hän on meille iso pelillinen johtaja"

LIIGA / Uutinen
Carson on ollut SaiPan johtavia pelaajia.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
SaiPa kiinnitti ensi kauden puolustukseensa tärkeän palasen, kun Brett Carson solmi joukkueen kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Kanadalaispuolustaja Brett Carson solmi SaiPan kanssa yhden vuoden jatkosopimuksen. 31-vuotiaan Carsonin kulunut kausi päättyi jo runkosarjan puolessa välissä.

− Valitettava loukkaantuminen tällä kaudella, mutta nyt mies on päässyt jo tovin kuntouttamaan itseänsä kohti ensi kautta, urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa kertoi joukkueen verkkosivuilla.

Carson aloittaa syksyllä lappeenrantalaisjoukkueen riveissä jo kolmannen kautensa. Tähän mennessä hän on pelannut SaiPassa 90 runkosarjaottelua ja viisi pudotuspeliottelua sekä kahdeksan ottelua CHL:ssä.

− Hän on meille iso pelillinen johtaja jäällä, ja myös muutenkin erittäin tärkeä osa joukkuetta.

Myös nuoriso-osastolla tukku jatkajia

SaiPa solmi jatkosopimukset myös kolmen nuoren pelaajansa kanssa. Puolustaja Santeri Koposen optiovuosi on käytetty ja hän jatkaa joukkueessa ensi kaudellakin.

17-vuotias Kasperi Torikka jatkaa Lappeenrannassa kevääseen 2019 saakka. Maalivahti Niclas Westerholm puolestaan solmi sopimuksen ensi kaudesta.

Puolustaja William Mäkisen ja hyökkääjä Kristian Afanasjevin sopimuksissa olleita optiota SaiPa ei puolestaan käyttänyt.

» Lähetä palautetta toimitukselle