The Captain's back!

NHL / Uutinen
Saku Koivu on voittanut taistelunsa Non-Hodgkinin lymfoomaa vastaan. Canadiens piti lehdistötilaisuuden juuri ennen illan otteluaan, jossa ilouutinen Koivun toipumisesta julkistettiin.

Koivu kävi läpi viimeisen hoitojaksonsa tammikuun alkupuolella. Tämän jälkeen seurasi useita testejä, joiden tarkoituksena oli selvittää kuinka hyvin hoidot ovat tehonneet syöpäsoluihin. Canadiensin lääkärin David Mulderin mukaan kaikki syöpäsolut on saatu tuhottua, rankat hoidot toimivat täydellisesti. Koivu aloittaa nyt pitkän kuntoutusvaiheen, jonka tarkoituksena on palauttaa Koivun fysiikka takaisin huippu-urheilijan tasolle.

Tämä oli kolmas lehdistötilaisuus, joka Koivun sairauden tiimoilta pidettiin. Tällä kertaa tunnelmat olivat, kuten olettaa sopii, melkoisen erilaiset. Koivu kiitti tilaisuudessa läheisiään ja ystäviään saamastaan tuesta. Hän mainitsi myös kuinka paljon mm. joukkuetovereiden seurassa luisteleminen ja oleilu auttoi henkisesti pahimpina päivinä.

Kysymykseen kuinka pian kapteeni palaa jälleen kaukaloon Sakun vastasi vitsaillen: "Canadiens pelaa tällä hetkellä niin hyvin, että pitää kysyä valmentajalta mahdunko enää edes joukkueeseen"

"Captain's back!" oli yksi lehdistön joukosta kuulunut helpottunut hihkaisu.

» Lähetä palautetta toimitukselle