Capitalsissa flopannut Erat kaupattiin Phoenixiin

NHL / Uutinen
Erat ehti tehdä Capitalsissa yhden maalin.
Kuva © Getty Images
Martin Erat siirtyy Phoenix Coyotesiin yhteensä neljän pelaajan kaupassa.

Vuosi sitten siirtotakarajalla Washington Capitalsiin hankittu Martin Erat jatkaa matkaa Phoenix Coyotesiin. Erat ja farmihyökkääjä John Mitchell on vaihdettu puolustaja Rostislav Kleslaan, hyökkääjä Chris Browniin ja neljännen kierroksen varausoikeuteen vuoden 2015 varaustilaisuudessa.

Erat siirtyi keväällä 2013 Capitalsiin pienen kohun päätteeksi, sillä toimitusjohtaja George McPhee maksoi Eratista ja hyökkääjälupaus Michael Lattasta ruotsalaisen Filip Forsbergin, joka oli varattu seuraan juuri edellisen kesän ykköskierroksella.

32-vuotias Erat ehti pelata Capitalsissa 53 ottelua tehoin 1+23. Hän ehti pyytää kauppaa pois Capitalsista jo viime vuoden marraskuussa jouduttuaan vähäiselle peliajalle.

Klesla on 31-vuotias puolustaja, joka on tehnyt kuluneella kaudella tehot 1+3 yhteensä 25 ottelussa. Hän on alkujaan Columbus Blue Jacketsin ensimmäisen kierroksen (koko varaustilaisuuden 4.) varaus vuodelta 2000. Klesla on pelannut urallaan 659 ottelua.

Brown on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua Coyotesin paidassa ilman tehoja. Hän on seuran toisen kierroksen varaus (36.) vuodelta 2009.

» Lähetä palautetta toimitukselle