Capitals kauppasi Beruben Islandersiin

NHL / Uutinen
Washington Capitals kauppasi veteraanilaitahyökkääjä Craig Beruben New York Islandersiin ensi kesän 9. kierroksen varausoikeutta vastaan.

Viime kesänä Washingtonin kanssa yksivuotisen, 700 000 dollarin, sopimuksen tehnyt 35-vuotias Craig Berube pelasi Capitalsissa tällä kaudella 22 peliä, joissa hän saalisti yhden syöttöpisteen ja 18 jäähyminuuttia.

Lähinnä nyrkkien käytöstään NHL:ssä tunnetuksi tullut Berube ei mahtunut 17 viimeisessä ottelussa pelaavaan kokoonpanoon, koska valmennusjohto peluutti nelosketjussa mieluummin nuoria ja nopeita pelaajia kuin hitaahkoa veteraanitappelijaa.

Capitals-johdon mukaan joukkue on tällä hetkellä tarpeeksi fyysinen ilman ensisijaista tappelijaakin, etenkin kun tappeluiden määrä on selvästi laskussa NHL:ssä. Mikäli tarvetta tappelijalle on, niin farmijoukkueesta löytyy mm. Stephen Peat, jonka odotetaan olevan valmis NHL-tasolle vuoden-kahden sisään.

Samalla GM George McPhee ilmoitti, että keskushyökkääjät Jan Bulis ja Glen Metropolit on kutsuttu farmijoukkue Portland Piratesista emoseura Capitalsiin ja keskushyökkääjä Terry Yake on palautettu farmiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle