Canucks-kapteeni Näslund teki jatkosopimuksen

NHL / Uutinen
Markus Näslund jatkaa Vancouver Canuckseissa kauteen 2004-2005 saakka.

Vancouver ilmoitti torstai-iltana kapteeninsa Markus Näslundin jatkamisesta kauteen 2004-2005 saakka. Näslund, 27, valittiin viime syksynä Canucksien kapteeniksi, kun entinen kapteeni Mark Messier lähti takaisin Manhattanille. Näslundin kausi oli erinomainen, sillä hän teki loukkaantumisesta huolimatta uransa ennätykset niin maaleissa (41), kuin myös pisteissä (75).

Näslund valittiin kauden päätyttyä Canucksien "arvokkaimmaksi pelaajaksi" ja "suosituimmaksi pelaajaksi". Tämän lisäksi Näslund voitti "Cyrus McLean Trophyn" - eli seuran pistepörssin voittajan palkinnon.

Näslundilla oli vanhasta sopimuksesta enää yksi vuosi (ensi kausi) jäljellä, joten Canucksien yhtenä päätavoitteena tänä kesänä oli saada Näslundin nimi paperiin ennen kesää 2002 ja mahdollisia pakollisia sopimusneuvotteluja. Nyt joukkueella on pitkään tulevaisuuteen ulottuva rauha mitä tulee sen kapteenin ja arvokkaimman pelaajan jatkamiseen seurassa.
"Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme tehtyä Näslundin kanssa pitkän jatkosopimuksen. Hän on kehittynyt ihmisenä paljon muutaman viime vuoden aikana ja näyttänyt loistavaa johtajuutta ollessaan Canucksien kapteenina.
Markus on loistava kapteeni myös koko NHL:n mittapuun mukaan, emmekä voisi kuvitella hienompaa ihmistä johtamaan seuraa kohti parempaa tulevaisuutta."

» Lähetä palautetta toimitukselle