TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Canucks ja Flyers kaupoilla

NHL / Uutinen
Kanadalaisen TSN:n mukaan Vancouver Canucks on treidannut kovanyrkkisen Donald Brashearin Philadelphia Flyersin laituri Jan Hlavaciin ja myöhemmin päätettäviin etuihin.

Kauppaan kuuluu myös Flyersin kolmannen kierroksen varausoikeus Canucksin kuudennen kierroksen varausvuoroon.

Brashear on kiistämättä yksi NHL:n kovanyrkkisimpiä miehiä kun hän sille päälle sattuu. Hänen hanskaustyyliään on kritisoitu usealta taholta ja hän on saanut liikanimen "Brashugger" liiallisesta halailustaan. Brashearilta osaa kuitenkin siinä sivussa pelata jääkiekkoa ja onkin nykyään keskittynyt pelaamiseen aikaisempia kausia enemmän. Flyersin jo ennalta vahva gooniosasto vahvistuu entisestään Brashearin tullessa mukaan, mutta myös kolmos- tai nelosvitja saa hänestä arvokkaan pelimiehen.

Toiseen suuntaan Vancouveriin siirtynyt Jan Hlavac puolestaan tuo tsekkiläistä taitoa laituririntamalle. Hlavacin avut ovat ensisijaisesti hyökkäyspäässä ja kiekollisessa pelissä. Tsekkiläisestä tyylistä Hlavac poikkeaa siten, että myös fyysinen peli onnistuu kun joukkueen etu sitä kaipaa. Canucksin laituristossa yksinäinen susi Markus Näslund saa lopulta kaverin talkoisiin ja Hlavacin tehtävänä lienee ruokkia Näslundia tai pelata kakkosvitjan maalintekijänä, joita Canucksissa ei liiemmin ole tällä kaudella näkynyt.

» Lähetä palautetta toimitukselle