Canadiens menetti kapteeninsa sairastuvalle – Pacioretty sivussa 4-6 viikkoa

NHL / Uutinen
Pacioretty on Canadiensin toiseksi paras maalintekijä.
Kuva © Getty Images
Montreal Canadiensin kapteeni Max Pacioretty on sivussa otteluista arviolta 4-6 viikkoa polvivamman vuoksi. Nuori puolustaja Victor Mete puolestaan parantelee murtunutta sormeaan seuraavat kuusi viikkoa.

Max Pacioretty loukkasi polvensa viime viikon ottelussa New York Islandersia vastaan ja joutui jättämään ottelun kesken. 29-vuotias amerikkalaishyökkääjä on sivussa Canadiensin otteluista arviolta 4-6 viikkoa.

Pacioretty on tehnyt tällä kaudella pelaamissaan 64 ottelussa 37 (17+20) tehopistettä ja on Canadiensin kolmanneksi tehokkain pelaaja. Pacioretty on Canadiensin ensimmäisen kierroksen varaus vuoden 2007 varaustilaisuudesta ja hän on pelannut koko uransa Canadiensin paidassa. Kolmatta kauttaan Canadiensin kapteenina toimiva Pacioretty on tehnyt urallaan 626 ottelussa 448 tehopistettä.

Myös 19-vuotias puolustaja Victor Mete loukkaantui Islandersia vastaan käydyssä ottelussa. Mete parantelee murtunutta sormeaan seuraavat kuusi viikkoa. Pienikokoinen kanadalainen on pelannut tällä kaudella 49 ottelua Canadiensissa ja tehnyt seitsemän (0+7) tehopistettä.

Canadiens on tällä hetkellä Itäisen konferenssin kolmanneksi viimeisenä, takanaan ainoastaan Ottawa Senators ja Buffalo Sabres. Viimeiseen villin kortin paikkaan pudotuspeleihin Canadiensilla on matkaa kymmenen pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle