Cam Wardille kahden vuoden jatkosopimus

NHL / Uutinen
Ward torjuu Hurricanesissa kaksi seuraavaakin kautta.
Kuva © Getty Images
Cam Ward on tehnyt Hurricanesin kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on 6,6 miljoonaa dollaria.

Carolina Hurricanesin pitkäaikainen ykkösmaalivahti Cam Ward on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen. Ensimmäisellä kaudella palkka on 3,5 miljoonaa dollaria ja toisella 3,1 miljoonaa.

− Cam on ollut yli vuosikymmenen ajan tärkeä osa Hurricanesia sekä jäällä että yhteisössämme. Olemme onnellisia, että hän on päättänyt jatkaa uraansa Hurricanesissa, kertoi seuran GM Ron Francis lehdistötiedotteessa.

Ward on Hurricanesin ykkösvaraus vuodelta 2002 ja pelannut koko uransa Hurricanesissa. Stanley Cupiin päättyneellä kaudella 2006 Ward palkittiin pudotuspelien parhaana pelaajana Conn Smythe Trophylla. 

Wardilla on Hurricanes-organisaatiossa maalivahdeista eniten pelattuja otteluita, voittoja ja nollapelejä.

Käyttäjän joinonen kuva

Kommentti: Juha Oinonen

Hurricanes jatkoi aktiivisuuttaan pelaajamarkkinoilla. Wardin jatkosopimus on ollut odotettu ja toivottu ratkaisu. Hurricanesin toinen maalivahti Eddie Läck ei ole vakuuttanut pystyvänsä pelaamaan ykkösmaalivahtina eikä vapaiden agenttien markkinoilta ole tarjolla huipputorjujaa.

Wardin merkitys Hurricanesille on muutakin kuin pelillinen kuten Francis sanoi. Toinen ykkösvaraus ja seuraikoni Eric Staal kaupattiin päättyneellä kaudella, joten Wardin jatko on Hurricanes-organisaation kannalta tärkeää niin pelillisesti, henkisesti kuin imagon kannalta.

» Lähetä palautetta toimitukselle