TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Calgary ja Phoenix pelaajakaupoilla

NHL / Uutinen
Flames ja Coyotes vaihtoivat maalivahteja ja hyökkääjiä yön pelaajakaupassa. Flames saa maalivahti Brian Boucherin ja laituri Mike LeClerkin, Phoenixiin matkaa maalivahti Philippe Sauve ja hyökkääjä Steven Reinprecht.

Calgaryyn siirtyvä maalivahti Boucher on alunperin Philadelphian varaus. 29-vuotias maalivahti muistetaan parhaiten Phoenixin maalilta parin vuoden takaisen, useita otteluita kestäneen nollapeliputken takuumiehenä. Urallaan Boucher on pelannut 199 ottelua. Tällä kaudella otteluita Curtis Josephin takana on kertynyt vain 9.

Laitahyökkääjä Mike LeClerc on Anaheimin varaus ja uran 326 ottelussa on syntynyt 153 tehopistettä. 29-vuotias LeClerc debytoi Anaheimissä kaudella 1996-97 ja siirtyi Phoenixiin täksi kaudeksi.

Calgaryssa Miikka Kiprusoffin kakkosena pelannut Philippe Sauve on jo toisen kerran lyhyen uransa aikana kaupan. Coloradosta Calgaryyn siirtynyt 25-vuotias maalivahti ehti pelaamaan tällä kaudella vain kuusi ottelua Flamesissa.

Kokenut Steven Reinprecht on kiertänyt NHL:ssä Los Angelesin ja Coloradon kautta ennen Calgarya. Monikäyttöinen hyökkääjä odottaa innolla pelaamista Phoenixissa.

- Olen innoissani. Wayne Gretzky on paras pelaaja, joka on koskaan pelannut tätä lajia. On varmasti kunnia oppia häneltä, Edmontonista kotoisin oleva Reinprecht kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle