Bure ja Florida sopimukseen

NHL / Uutinen
Florida Panthers ja Buren veljeksistä nuorempi, Valeri, pääsivät vihdoin yhteisymmärrykseen sopimusneuvotteluissaan. Osapuolet päätyivät tekemään kolmen vuoden jatkosopimuksen.

Sopimuksen rahallisesta arvosta ei ole vielä tietoa. Florida hankki Valeri Buren viime kesän draft-tilaisuudessa Calgarystä. Kaupassa Buren kaverina Floridan lämpöön matkasi Jason Wiemer ja Calgaryyn puolestaan Floridassa pettymykseksi jäänyt keskushyökkääjä Rob Niedermayer ja 2. kierroksen varausvuoro.

Pocket Rocket-lempinimeä totteleva Valeri oli viime kaudella 55 pisteellään Jarome Iginlan ja Marc Savardin jälkeen Calgaryn kolmanneksi paras pistemies. Buren paras kausi oli toissa kausi, jolloin hän oli Flamesin paras pistemies 35 maalilla ja 40 syötöllä. Bure on pelannut uransa aikana 3½ kautta niin Montrealissa kuin Calgaryssäkin ennen viime kesän siirtymistään Floridaan.

Mielenkiintoista on nähdä lähteekö valmentaja Duane Sutter hajoittamaan harjoituskaudella hyvin toiminutta kakkosketjuaan, Huselius-Jokinen-Hagman, tehdäkseen tilaa Valeri Burelle. Toinen varteenotettava mahdollisuus on, että Panthersin ykkösketjussa nähdään tällä kaudella Buret kummassakin laidassa kuten media on jo pitkään spekuloinut.

» Lähetä palautetta toimitukselle